78 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemcourgettekippenbouillonlauriermelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliepreiroomrozemarijnsjalotspektijmtomatenpureevleeswaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Ovenschotel met varkensvlees en zoete aardappel

Ingrediënten:
aardappel, boter, hammetje, knoflook, limoensap, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, runderbouillon, tomaat, ui, voorbout van varken en zoete aardappel

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Brood, boter en vet

Ingrediënten:
aardappel, appelaquavit, bloem, druivenpitolie, gerookt varkensvet, gist, knoflook, melk, ölandmeel, roggemeel, tarwemeel, ui, varkenszwoerd, volkorenmeel, water, zout, zuurdesemstarter en zweedse geitenboter

Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Aardappel-spekmaultaschen

Ingrediënten:
aardappelen, boter, eidooier, gemalen karwijzaad, griesmeel van harde tarwe, knoflook, kruidencroutons, laurier, majoraan, peterselie, rozemarijn, spek, tarwemeel, tijm en ui

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gevulde aardappelen in folie

Ingrediënten:
aardappel, boter, kaas, knoflook, olie, ui, varkensgehakt, varkenslever, verse bieslook, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Uien en aardappelen met balsamico uit de oven en varkensrollade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bleekselderij, boter, gemalen venkelzaad, knoflook, laurierblaadjes, olijfolie, rode ui, rozemarijn, varkensrollade, vastkokende aardappelen, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf aux olives - Runderstoofpot met olijven en aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovisgarnituur, beurre manié, fond, groene oliijven, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, piperadegarnituur, pistou-garnituur, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hachis Parmentier winter

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, boter, eidooier, half-om-halfgehakt, knoflook, koolrabi, nootmuskaat, oude kaas, panko, peper, salade bij hachis parmentier winter, sjalot, tijm, varkensvlees en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
rundvlees / aardappelgerecht / groente
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Knödel recept - Food and Friends

Ingrediënten:
ei, aardappels, kip, boter, bloem, griesmeel, knoflook, maïzena, nootmuskaat, olie om te frituren, olijfolie, bladpeterselie, pulled pork, salami, ui, vlees, worstjes en zout & peper

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Knodel - Duitse bitterballen

Ingrediënten:
ei, aardappels, kip, boter, bloem, griesmeel, knoflook, maïzena, nootmuskaat, olie om te frituren, olijfolie, bladpeterselie, pulled pork, salami, ui, vlees, worstjes en zout & peper

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Snert

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, doperwten, fleur de sel, gedroogde spliterwten, geklaarde boter, groentebouillon, knoflook, knoflookolie, laurier, peper, prei, rookworst, spek, sugarsnaps, tijm, ui, varkensschenkel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Geroosterde knolgroenten met vincotto

Ingrediënten:
aardperen, boter, broodje, citroensap, dressing, groenten, kruiden, maggi, olie, olijven, sla, steak, tijm, knoflook, varkensvlees, verjus, vlees, walnoten, water en 
zout en peper

Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Patrijs met kool in brandewijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, brandewijn, groentebouillon, knoflook, kool, laurier, nieuwe aardappelen, olijfolie, patrijs, piri piri poeder, presunto, prosciutto, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Portugees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Stoofvlees van varkenswang met uien in cassis

Ingrediënten:
aardappelpuree, belgische mosterd, boter, grenadine, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, peper, poeder van zwarte olijven, rode bietensap, rodenbach, tijm, ui, varkenswangen, wit boerenbrood en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees
Haal meer recepten op...