Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Vichyssoise-koude aardappel-preisoep
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, blanke kippenbouillon, boter, crème fraîche, laurier, prei, tijm, uien, volle melk, witte peper en zonnebloemolie
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, groente, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, slagroom, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Jamie's dinners:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: