Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, courgette, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Honger als een paard:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / hoofdgerecht uit Het gouden olijfolie boek:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Avondmaal uit Veg!:
Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.: