Recept uit De gezonde Joodse keuken:
vegetarische cholent
- Ingrediënten:
- aardappelen, bldpeterselie, bloem, boterbonen uit blik, gort, groentebouillon, knoflook, olijfolie, ui en zwarte peper
- Keuken:
- Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, kaas, kerriepoeder, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, pastinaak, peper, prei, slagroom, tijm, tomatenpuree, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje uit Plenty more:
Recept uit 101 ballen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: