Recept uit Thug kitchen:
Gesmoorde Kool Met Aardappels
- Ingrediënten:
- aardappel, citroensap, groene kool, groentebouillon, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, wortel en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, boter, citroen, ei, groente, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, melk, munt, olijfolie, peterselie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit de snelle keuken:
Picknick uit Kochen für zwei:
Recept uit Gesund Geniessen:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Het kleine fornuis:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: