Recept uit Turkse kookkunst:
Patlican musakka - Aubergine musakka
- Ingrediënten:
- aubergines, boter, gehakt, groente, peper, tomaat, ui en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemkool, citroen, citroensap, ei, graan, groente, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, room, specerijen, spinazie, suiker, tijm, ui, vlees, water, wilde rijst, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Luilekkerland:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Bijgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: