Recept uit De Urban Cook:
Gewokte Mosselen Met Citroenblaadjes, Gember & Knoflook
- Ingrediënten:
- aardappelzetmeel, arachideolie, djeroek poeroet, gember, groentebouillon, knoflook, koriander, limoen, rode sjalot, suiker, vissaus en zeeuwse mosselen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroengras, citroensap, ei, garam masala, gemalen komijn, groentebouillon, kokosmelk, komijnzaad, korianderpoeder, kurkuma, laos, limoen, olie, peper, plantaardige olie, sjalot, sojasaus, suiker, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Lichte maaltijd uit Marie Claire Crispy:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Greenfeast 50x snel & vega:
Bijgerecht uit Simpel:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Noedels:
Bijgerecht uit India:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Bijgerecht uit Indonesisch koken: