Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, ei, gember, groentebouillon, honing, knoflook, komkommer, lente-ui, maïzena, mirin, noedels, olie, peper, plantaardige olie, rijstazijn, sesamolie, shiitake, suiker, tofu, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Bijgerecht uit Fresh en light:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Fresh en light:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Recept uit Wrap 'n roll:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Koken met kruiden:
Lunch / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ: