Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Steenbolkfilets in witte wijn met prei en wortel
- Ingrediënten:
- boter, olie, prei, rode ui, steenbolkfilet, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, reuzel, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: