Ontbijt uit Het krokettenboek:
Schots ei variant- Johannes van Dam, 2005
- Ingrediënten:
- ansjovis, ei, frituurvet, gehakt, ham, olie, paneermeel, peper en zout
- Keuken:
- Schots
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, kippenbouillon, knoflook, matsemeel, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, panko, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, rundergehakt, suiker, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit De geur van witte rijst:
Recept uit Pizza & pasta:
Lunch / snack of tussendoortje uit Het insectenkookboek:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Belgie:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / snack en tussendoortje uit Liever lokaal:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Ons bakboek: