510 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbladerdeegbloemcalvadoscitroencitroensapeieidooierkaneelkristalsuikermelkpeperroomslagroomsuikervanillesuikerwalnotenwaterzelfrijzend bakmeelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:

Gebakken fruit

Ingrediënten:
appel, boter, druiven, honing, peer, sinaasappelsap, sorbetijs, suiker, tijm en vijgen

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pannenkoek met fruit

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, druivenpitolie, ei, gedroogd fruit, maïsolie, melk, suiker, fruit en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Savarin aux fruits

Ingrediënten:
abrikozenglazuur, amandelen, angelica, babadeeg, boter, kirsch, poedersuiker, suikerstroop en vruchten

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Appel-rijstsoufflé

Ingrediënten:
appel, boter, citroensap, ei, fruit, melk, poedersuiker, rijst, suiker, vanille en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Recept uit Hét bakboek!:

Appel-cranberrybroodjes

Ingrediënten:
appel, appelmoes, boter, citroen, cranberry's, ei, melk, poedersuiker, suiker en zelfrijzend bakmeel

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Appel-amandelcake

Ingrediënten:
amandelspijs, boter, citroenrasp, citroensap, ei, amandel, goudreinetten, koek, poedersuiker, witte basterdsuiker, witte wijn en zelfrijzend bakmeel

Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Appel-speculaasflan

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelschilfers, bakpoeder, bloem, bloemsuiker, boter, ei, jonagold appels, kaneelpoeder, kristalsuiker, speculaas en vanillesuiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Appel-frangipanerol

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelschilfers, appels, bloem, bloemsuiker, boter, broyage, bruine suiker, citroenrasp, ei, eiwit, gist, kristalsuiker, melk en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Wafels met vers fruit

Ingrediënten:
appel, bloem, bosbessen, boter, druivenpitolie, eidooier, eiwit, frambozen, karnemelk, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Appels uit de oven

Ingrediënten:
appel, boter, crème anglaise, jam en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / nagerecht uit Raapsteeltje:

Appelen in deeg

Ingrediënten:
appels, boter, ei, kaneel, oranjesnippers, speltmeel en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Het Laura’s bakery bakboek:

Appel Karameltaart

Ingrediënten:
appels, boter, eieren, karamelblokjes, karamelsaus, suiker, vanille-extract en zelfrijzend bakmeel

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Geglaceerde appel

Ingrediënten:
boskoop-appel, boter, citroensap, suiker en vanillestokje

Keuken:
Duits
Soort:
fruit / vegetarisch
Haal meer recepten op...