Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, koriander, laurier, limoen, melk, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Recept uit The big green egg book:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit I love groente:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit 101 ballen: