Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Berlijnse kalfslever
- Ingrediënten:
- appel, bloem, boter, kalfslever, ui, witte peper en zout
- Keuken:
- Europees / Duits
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, appel, bot, boter, bouillon, citroen, droge witte wijn, ei, gehakt, kalfsfond, kalfsvlees, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, room, vlees, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Picknick / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier: