79 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobroodcitroensapgembergranenkaneelknoflookkoolkorianderkruidennotenolieolijfoliepeperpeterseliesuikertomaatuivleesvruchtensapwaterzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met bloemkool of broccoli

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, bloemkool, broccoli, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, limoen, maïsolie, rode currypasta, sojasaus, vegetarische vissaus, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Geroosterde bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, chilipoeder, gember, griekse yoghurt, grof zeezout, knoflook, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kurkuma, limoen en mosterdzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

5 tips om je hele groenten te gebruiken

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, bloemkool, boerenkool, bouillon, broccoli, dressing, fruit, groenten, kruiden, pesto, radijsjes, roosjes, rucola, salsa verde, tapenade, uien, water, wortelgroenten, wortels, zout en 
zout en peper

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:

Vruchten-notenbrood of groente-notenbrood

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenschil, ei, fruit, groente, natriumbicarbonaat, pecannoten, sinaasappelschil, suiker, vruchtensap, walnoten en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

13 tips om je peuter meer groente te laten eten

Ingrediënten:
avocado, bloemkool, bouillonblokje, champignons, courgette, fruit, gehakt, gehakt, groente, groenten, havermout, knoflook, koolrabi, kwark, limoenschil, mandarijn, olijfolie, paprika, pindakaas, pompoen, rode biet, roerei, snoeptomaatjes, tomaat, tomatensaus, verse geitenkaas, verse munt, water, wortel, worteltjes, yoghurt, zoete aardappel en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:

Volkoren vruchten-notenbrood of groente-notenbrood

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boekweitmeel, boter, citroenschil, ei, fruit, groente, natriumbicarbonaat, pecannoten, sinaasappelschil, suiker, vruchtensap, walnoten, wit maismeel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Tandooribloemkool met linzenrijst

Ingrediënten:
basmatirijst, bloemkool, koriander, cashewnoten, groene linzen, kokosroom, kurkuma, limoen, plantaardige olie, rode spaanse peper, tandoorikruiden en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Veggie Biryani

Ingrediënten:
aardappel, basmatirijst, bloemkool, broccoli, cashewnoten, chilipoeder, gedroogde pruim, granaatappelpitjes, kaneelstokje, kardemompeulen, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, korianderpoeder, kurkuma, laurier, limoen, munt, nootmuskaat, rijstolie, saffraan, sperziebonen, steranijs, tomaat, ui, venkelzaad, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:

Bloemkoolbeignets met komijn en limoenyoghurt

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, ei, geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, peper, peterselie, sjalotten, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:

Bloemkoolbeignets met komijn en limoenyoghurt

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, ei, geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, peper, peterselie, sjalotten, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Taco's met linzen & aardbeien

Ingrediënten:
avocado, belugalinzen, citroensap, koriander, ui, hennepzaad, kiemen, kool, koudgeperste olijfolie, limoen, paprika's, vruchtensap, tomaten, verse aardbeien, versgemalen zwarte peper, water en zeezout

Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Mee goreng - Gebakken Indiase mie

Ingrediënten:
chinese selderijblad, garnalenpasta, gedroogde pepers, gele mie, groene peper, harde tahoe, kipfilet, kleine gepelde garnalen, knoflook, kool, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, olie, rode peper, sjalot, spinazie, taugé en zout

Keuken:
Chinees / Maleisisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Rode Pozole

Ingrediënten:
ahornsiroop, avocado, cacaopoeder, courgette, gedroogde chilipepers, gedroogde oregano, groentebouillon, hominy, knoflook, komijnpoeder, kool, koriander, lente-ui, limoensap, limoen, olijfolie, radijs, sojasaus, tempeh, ui, water en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vega Feest Van Nina Olsson: Taco's Met Chipotle En Jackfruit

Ingrediënten:
avocado, babyspinazie, hamburgers, cacao, edelgistvlokken, gedroogde oregano, gemberpoeder, gerookt paprikapoeder, groentebouillon, jackfruit, komkommer, kool, limoen, olijfolie, pekel, pikante saus, rode ui, rodewijnazijn, knoflook, gemalen komijn, korianderpoeder, kaneel, zout, tomaat, gember, water, zure room en zwarte peper

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Atjar Tjampoer

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, djahé, djinten, fruit, kokosnootvruchtvlees, groente, groenten, gula djawa, haricots verts, juruk purut, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, kokos, komkommer, kool, kunyit, laos, lombok, olie, pinda’s, rode lombok, salamblaadje, sereh, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, witte kool, wortel, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Haal meer recepten op...