Recept uit Sri Lanka Food:
Kokoschutney met munt en koriander
- Ingrediënten:
- citroen, groene peper, kokos, komijnzaad, koriander, munt, olie, ui, zout en zwart mosterdzaad
- Soort:
- chutney/pickle/jam/compote
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, citroensap, gemalen komijn, gember, honing, knoflook, komijnzaad, komkommer, korianderzaad, kruiden, limoen, olijfolie, peper, peterselie, rode chilipeper, rode ui, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sri Lanka Food:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made zomer:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Honey & co:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Lunch / lichte maaltijd uit Marie Claire Crispy:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Simpel:
Brunch / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Rauw:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Smokey goodness:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Brunch / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek: