Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Gans in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, gans, gelatine, gemberpoeder, laurier, peperkorrels, peterseliewortel, suiker, tomaat, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte / azijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroen, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, groentebouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peterselie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: