Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Bavette met portobello's
- Ingrediënten:
- bavette (vlees), bladpeterselie, extra vierge-olijfolie, knoflook, portobello's, rucola, zoutflakes en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, kaneel, knoflook, koriander, laurier, olie, peterselie, runderbouillon, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept van Season with love:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Smokey goodness:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: