Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, specerijen, tuinkruiden, ui, water, zout, zuivel, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt uit Lekkere recepten van het land:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Basisrecept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept van Okoko recepten:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: