Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bieslook, bloem, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, kruiden, olijfolie, peterselie, provençaalse kruiden, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: