Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, droge witte wijn, ei, eidooier, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kervel, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit NAJAT:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek: