Recept uit De kunst van het koken:
Vinaigrette à la crème - Zure roomsaus
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, dragon, eidooier, kervel, peterselie, pimpernel, slagroom, vinaigrette en zure room
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vinaigrette / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, groene kruiden, kaas, kervel, knoflook, kruiden, mayonaise, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, tijm, tuinkruiden, ui, water, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Snack of tussendoortje uit Honey & co:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept uit Jong a/d kook:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Pannenkoeken:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër: