Recept uit De Smaakbijbel:
Dhal met komijn en citroen
- Ingrediënten:
- arachideolie, chilipeper, citroensap, citroenschil, garam masala, gember, komijn, kurkuma, splitkikkererwten, ui en water
- Soort:
- stoofgerecht / veganistisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, gember, kaneel, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode chilipeper, rode ui, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Recept van Talk Nomz To Me:
Recept uit Simpel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegalicious:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit Brouw het zelf:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept uit delicious. magazine - 2014-01:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-13:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2016-01:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-05:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-12:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-13:
Recept uit delicious. magazine - 2013-12:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Salade: