Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Kadinbudu - Damesdijen (Kalfsgehaktballetjes met rijst en eieren)
- Ingrediënten:
- bloem, ei, kalfsgehakt, knoflook, komijnpoeder, majoraan, pimentpoeder, plantaardige olie, risottorijst en ui
- Keuken:
- Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, brood, droge witte wijn, eidooier, gehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, pasta, peper, peterselie, risottorijst, slagroom, suiker, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Margriet kookboek:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek: