186 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroenraspcitroensapcrème fraîcheeieidooierfijne kristalsuikerfruitkaneelkristalsuikermelkolijfoliepeperpoedersuikerslagroomsuikervanillesuikerwaterwitte basterdsuikerzoutzure room
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Savarin met kumquats en room

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, citroen, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, kumquat, limoncello, sinaasappel, slagroom en volle melk

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Aardbeientaart met Zwitserse room

Ingrediënten:
aardbeien, amandelspijs, bakpoeder, banketbakkersroom, basilicum, citroenrasp, ei, eidooier, gelatine, bloem, boter, munt, schuimpjes, slagroom, zout en witte basterdsuiker

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Room-strudel met rozijnen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, melk, olie, oud brood, poedersuiker, rozijnen, slagroom, suiker, vanillestokje, wijnazijn en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Citroen droomtaart

Ingrediënten:
citroenen, citroenrasp, eieren, suiker, bloem, boter, kristalsuiker, lemoncurd, slagroom, bakpoeder, vanillepoeder en water

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Citroen droomtaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroen, eieren, suiker, kristalsuiker, lemoncurd, citroen, slagroom, vanillepoeder en water

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Garnalenkroket met peterselie en citroen

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, grijze noordzeegarnalen, krulpeterselie, limoensap, limoenzest, paneermeel, panko, peper, room, schaaldierenbouillon en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:

Cheesecake met ingelegde citroen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenen, citroensap, digestives, ei, eidooier, ingelegde citroen, lichtbruine basterdsuiker, olie, roomkaas, sinaasappels, suiker, sukade, vanille-extract, volkorenbiscuit, zeezout, zout en zure room

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kaaskroketten met peterselie en gegrilde citroen

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroenen, ei, eidooier, emmentaler, gruyère, krulpeterselie, limoenzest, melk, paneermeel, panko, parmezaanse kaas, peper, room en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Een kookboek.:

Citroentaart met pastinaak

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenen, citroensap, citroentijm, eidooier, eiwit, gelatine, melk, pastinaken, room, suiker, vanillepuddingpoeder en zanddeeg

Keuken:
Belgisch
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Desserts nieuwe stijl:

Mandarijnentaart met citroenglazuur

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, citroensap, ei, eiwit, mandarijnensap, mandarijnenschil, poedersuiker, saffloerolie, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker, wijnsteenzuur en zure room

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Crêpes parmentier met gemarineerde gerookte schelvis

Ingrediënten:
bieslook, bloem, bloemige aardappel, citroen, crème fraîche, double cream, ei, eiwit, gerookte schelvis, koriander, melk, olijfolie, plantaardige olie, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bij de koffie uit Deutsche Küche:

Baumkuchen

Ingrediënten:
abrikozenconfiture, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, donkere couverture, eidooier, eiwit, gemalen kardemom, hazelnootmeel, marsepein, nootmuskaat, room, rum, suiker, tarwemeel, vanillepeul en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Diner / nagerecht uit The big green egg book:

geflambeerde ijstaart met slagroom en bramen

Ingrediënten:
amandelpoeder, amaretto, bloem, boter, bramen, citroenschil, ei, eidooier, eiwit, grand marnier, hazelnoot, sinaasappelrasp, slagroom, suiker, volle melk en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Wafels met citruszest

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenzest, druivenpitolie, eidooier, eiwit, karnemelk, maïsolie, melk, sinaasappelzest, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Warme vullingen voor deegvormpjes

Ingrediënten:
bloem, brie, citroen, garnalen, gruyère, ham, kerriepoeder, kippeneiwit, melk, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tomatenpuree, vetstof en zout

Soort:
hapjes
Een recept uit Caroline Lebar - Elke zondag heerlijk taart

Recept uit Elke zondag heerlijk taart:

Citroenmeringue

Ingrediënten:
bloem, citroenen, deeg, zout, eidooier, eieren, eiwitten, meringue, citroen, room, slagroom, zout, suiker, taart, taartbodem, tafelsuiker, vruchten en zanddeeg

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Abrikozen-rijsttaart

Ingrediënten:
abrikozen uit blik, bloem, boter, citroenrasp, eidooier, eiwit, gemalen amandelen, melk, poedersuiker, rijst, slagroom, suiker, vanillestokje en zout

Keuken:
Europees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Recept uit De Zilveren Lepel:

Aardappels die wachten tot ze truffels worden

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, eierdooier, eiwit, fijne kristalsuiker, gemalen hazelnoten, grof zeezout, koffieroom, melk, vanillestokje, vastkokende aardappel, witte chocolade, witte truffel en zwarte zomertruffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / soufflé / vegetarisch
Haal meer recepten op...