135 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloncitroensapdroge witte wijneiknoflooklaurierlaurierbladmelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliepreirijstspeksuikertijmtomaattomatenpureeuivleeswortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Cannelloni met varkensvlees

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, bloem, droge marsala, ei, gedroogde paddenstoelen, magere varkenslappen, margarine, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, spinazie, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees / ovenschotel
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Hutspot met varkensvlees

Ingrediënten:
braadworst, knoflook, laurier, mosterd, peper, peterselie, prei, raap, savooiekool, selderij, spruiten, tijm, ui, varkensoren, varkenspoten, varkenstong, varkensvet, varkensvlees, water, wit vers spek, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Gratin van varkensvlees en bonen - tian de haricots

Ingrediënten:
bouquet garni, cocobonen, gedroogde witte bonen, kruidnagel, limabonen, olijfolie, peper, tomaat, ui, varkensschouderlappen, verse salieblaadjes, water, wortel, zout en zuurkoolspek

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / peulvruchten / varkensvlees
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

La Mique - Noedel met gezouten varkensvlees

Ingrediënten:
bakpoeder, bleekselderij, bloem, ei, ganzenvet, gezouten varkensvlees, kool, kruidnagel, melk, olie, oud brood, peper, prei, snijbiet, ui, varkensvet, water, witte raap en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / varkensvlees / bouillon / noedels
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Gulao rou - Zoetzuur varkensvlees bereid met vruchtensap

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rode azijn, droge sherry, ei, halskarbonade, lichte sojasaus, maïsmeel, ongebleekte bloem, peper, rijstwijn, schouderkarbonade, sesamolie, sinaasappelsap, sjalotten, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, brood, citroen, cognac, crème fraîche, ganzenvet, gerookt spek, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oosterscheldekreeft, peper, poedersuiker, prei, roomboter, selderij, sesamzaad, sinaasappelsap, sjalot, truffeljus, ui, water, winterwortel, witte wijn, zout en zwarte truffel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Katersoep

Ingrediënten:
crème fraîche, gehakt, ui, water, spek, suiker, tomatenpuree, peper, wortels, zout en zuurkool

Keuken:
Frans
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gestoofde varkenswangen

Ingrediënten:
appelsap, boter, ciderazijn, citroensap, donker bier, grof zout, halfvolle melk, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, sjalot, sperziebonen, tijm, tuinkers, varkenswang, water, wortel, zeezout en zwarte bessen

Keuken:
Deens
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sayur Lodeh

Ingrediënten:
asem, djahé, fruit, garnalenpasta, spitskool, groenten, gula djawa, juruk purut, kemirinootjes, ketjap, ketjap manis, korianderpoeder, knoflook, kool, kunyit, laos, lombok, lomboks, olie, pasta, peper, petehbonen, rawits, rode lombok, runderlappen, rundvlees, salamblaadjes, santen, sereh, sjalotten, sperziebonen, spitskool, taugé, tempeh, knoflook, tomaten, trassi, vlees, water, wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Babi Ketjap

Ingrediënten:
asem, azijn, citroensap, djahé, fruit, gembersiroop, gula djawa, ketjap, ketjap asin, ketjap manis, knoflook, komkommer, lombok, lomboks, mirin, olie, peper, peper en zout, rawit, rode lombok, rode wijn, sjalot, sjalotje, sjalotjes, sjalotten, speklapjes, knoflook, knoflook, varkenshaas, varkensvlees, vlees, water, wijn, witte azijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Kuping Gaja

Ingrediënten:
asem, bloem, bosui, bosuitjes, bouillon, cacao, citroensap, djinten, eieren, fruit, gehakt, gula djawa, juruk purut, kaneel, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, koekjes, water, lombok, olie, peper, pinda’s, prei, prei, runderbouillon, runderlever, selderij, soepvlees, suiker, tarwebloem, taugé, knoflook, trassi, ui, vanillestokje, vanillesuiker, vlees, water, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Basisrecept de lekkerste paella

Ingrediënten:
bonen, bouillon, groente, knoflook, kruiden, olijfolie, rijst, saffraan, schelpdieren, specerijen, tomaat, ui, vis, vlees, water en worst

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Een kleine bruine stoofpot van paddenstoelen en spelt

Ingrediënten:
abrikozen, chilivlokken, citroenrasp, couscous, gedroogde paddenstoelen, gemalen korianderzaad, gerst, boter, granen, haas, kaneelstokje, knoflook, water, komijnzaad, rozijnen, schenkel, specerijen, spelt, ui, uien, vijgen, vlees, weidechampignons en 
zout en peper

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Bulgur en spek

Ingrediënten:
aardappels, bulgur, gedroogd kokos, gemalen kokos, gemalen komijn, graan, kardemom, kokos, kokosmelk, kokosroom, kurkuma, olijfolie, pasta, peper, spek, room, santen, spek, uien, water, yoghurt, zout en zout

Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Gegratineerde Pasta Met Tomatensaus, Gehaktballetjes, Mozzarella, Ham En Erwten

Ingrediënten:
basilicum, bechamelsaus, bechamelsaus, bloem, boter, boter, ei, erwten, erwtjes, gehakt, gehakt, gele ui, gerookte ham, ham, kalfsgehakt, knoflook, knoflook, water, water, look, melk, mozzarella, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, passata, pasta, peper, suiker, tagliatelle, tarwebloem, nootmuskaat, zout, tomatensaus, ui, uien, volle melk, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Haal meer recepten op...