Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Heilbot met witte wijnsaus
- Ingrediënten:
- boter, droge witte wijn, heilbotfilet, peper, sinaasappelschil, sjalot, slagroom, tijm en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, kip, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, ui, water, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: