Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroensap, ei, gember, ketjap, ketjap manis, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, olijfolie, prei, rode paprika, sambal oelek, sesamolie, suiker, taugé, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Amuse / diner uit Thermomix Feest:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Home made:
Basisrecept uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wokken met Ming: