Mosterd maken
Een recept van Yvette van Boven en Oof Verschuren.
Je vindt dit recept op pagina 378 in Home made .
- Gang:
- basisrecept
- Soort:
- saus/dressing/jus
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
10-02-2019: 2 nachten geweekt, maar moet veel langer draaien dan 6 minuten. Wel een half uur gedraaid voor een nog steeds grove mosterd. Heb ook zwarte zaadjes gebruikt. Oh en agave-cranberrysiroop in plaats van suiker!