Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Gans in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, gans, gelatine, gemberpoeder, laurier, peperkorrels, peterseliewortel, suiker, tomaat, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte / azijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, citroenrasp, citroensap, citroenschil, cognac, crème fraîche, droge witte wijn, kip, kippenbouillon, knoflook, krenten, laurierblad, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Basisrecept uit Portfolio:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Diner / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Deutsche Küche: