Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkenshals in witte wijn , azijn en suiker
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rozemarijn, spek, suiker, ui, varkensnek, witte wijn, zilveruitjes en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, kippenbouillon, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit NAJAT:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Bijgerecht uit Verrot lekker:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit Veg!:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit 101 ballen: