95 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterknoflookkruidnagelnootmuskaatolieoreganopeperpeterselierode wijnrozemarijnrunderbouillonrunderlappenrunderstoofvleestijmtomaattomatenpureeuivleeswaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Ossenwangen met kweepeer en laurier

Ingrediënten:
bleekselderij, kaneelstokje, knoflook, komijnzaad, kweeperen, laurierblad, ossenwang, plantaardige olie, water, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Stoofvlees met kumquats

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouillon, knoflook, kumquats, laurier, olijfolie, peper, prei, rode wijn, runderstoofvlees, sinaasappelsap en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Resten stoofvlees (tweede versie)

Ingrediënten:
bloem, boter, gaar stoofvlees, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, paneermeel, ui, witte-wijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Boeuf Bourguignon (stoofvlees met wijn)

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, doorregen runderlappen, knoflook, laurier, magere spekreepjes, olijfolie, runderbouillon, runderlappen, spekreepjes, stooflappen, tijm, tomaat, uien, wijn en winterpeen

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Griekse Stifado - ohmydish.nl

Ingrediënten:
bessen, tomaat in blik, ui, knoflooktenen, kruidnagels, laurierblaadjes, olijfolie, oregano, peper en zout, piment, rode wijn, rode wijnazijn, runderbouillon, sjalotjes, stoofvlees, rozemarijn, tomatenpuree en water

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Griekse Stifado

Ingrediënten:
bessen, tomaat in blik, ui, knoflooktenen, kruidnagels, laurierblaadjes, olijfolie, oregano, peper en zout, piment, rode wijn, rode wijnazijn, runderbouillon, sjalotjes, stoofvlees, rozemarijn, tomatenpuree en water

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Griekse Stifado - ohmydish.nl

Ingrediënten:
bessen, tomaat in blik, ui, knoflooktenen, kruidnagels, laurierblaadjes, olijfolie, oregano, peper en zout, piment, rode wijn, rode wijnazijn, runderbouillon, sjalotjes, stoofvlees, rozemarijn, tomatenpuree en water

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Griekse Stifado

Ingrediënten:
bessen, tomaat in blik, ui, knoflooktenen, kruidnagels, laurierblaadjes, olijfolie, oregano, peper en zout, piment, rode wijn, rode wijnazijn, runderbouillon, sjalotjes, stoofvlees, rozemarijn, tomatenpuree en water

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gesmoord lamsvlees

Ingrediënten:
knoflook, lamsstoofvlees, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, ui, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Rundvlees met uiensaus - boeuf mironton à la provençale

Ingrediënten:
bloem, bouillon, broodkruim, gaar stoofvlees, kappertjes, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, persillade, pot-au-feu bouillon, pot-au-feu vlees, provencaalse kruidenazijn, ui, verse tijm en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rundvlees
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / voorgerecht uit Turquoise:

Pittige lamssoep met citroenschil en rijst

Ingrediënten:
citroenschil, gemalen komijn, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, kortkorrelige rijst, lamsstoofvlees, laurierblad, olijfolie, pikant paprikapoeder, rode chilipeper, rode puntpaprika, tijm en zwarte peperkorrels

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

In bier gestoofd rundvlees - carbonnades flamandes

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, donker bier, donkerbruine basterdsuiker, klapstuk, laurierblad, olie, peper, pittige mosterd, rode wijnazijn, runderstoofvlees, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse tijm, volkorenbrood en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

In calvados gestoofd rundvlees - pothine de boeuf

Ingrediënten:
bouquet garni, calvados, droge witte wijn, kalfspoot, klapstuk, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, pancetta, peper, rauwe ham, runderbouillon, runderstoofvlees, spek, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwoerd

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / hoofdgerecht uit Arabia:

Berza met witte bonen, kikkererwten en spinazie

Ingrediënten:
bleekselderij, chilivlokken, chorizo, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, kruidnagel, lamsschenkel, laurierblad, olijfolie, runderstoofvlees, spinazie, oregano, witte bonen, zeezout en zoet paprikapoeder

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Rundvlees in rode wijn

Ingrediënten:
bouquet garni, doorregen spek, laurierblad, olijfolie, peper, rode wijn, rode wijnazijn, stooflappen, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gesudderd rundvlees- boeuf à la gordienne

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, klapstuk, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, peper, rode côte du rhône, rode wijn, rode wijnazijn, runderstoofvlees, sinaasappelschil, sukadestuk, ui, verse salieblaadjes, verse tijm, wortel, zout en zwoerd

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Rundersukade met drop

Ingrediënten:
balsamicoazijn, honing, knoflook, laurierblad, olie, peperkorrels, peterseliewortel, rundersukade, tijm, ui, wortel, zoete dropsiroop en zoethoutstout

Soort:
vlees
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Tourte au boeuf bourguignon

Ingrediënten:
briseerdeeg, champignons, eidooier, eieren, gemalen zwarte peper, wortel, laurierblad, maïsmeel, olijfolie, rode wijn, rookspek, runderbouillon, runderstoofvlees, bleekselderij, tafelzout, tijm, tomatenpuree en ui

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Recept stroganoff saus voor pasta

Ingrediënten:
champignons, cognac, gehakt, gerookte spekblokjes, laurierblaadjes, lintpasta, olijfolie, peterselie, riblappen, rode wijn, rund, tomatenpuree en uien

Haal meer recepten op...