Recept uit Sous vide:
Gefrituurde varkensstaart
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladerdeeg, bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, eidooier, kip, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, room, slagroom, ui, water, witte peper, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie: