Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Gebraden wilde eend met cranberry's
- Ingrediënten:
- boter, heidehoning, kippenbouillon, laurier, olie, prei, rode wijn, verse cranberrys en wilde eend
- Keuken:
- Nederlands
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, groentebouillon, kip, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva: