Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Gestoomde mosselen
- Ingrediënten:
- knoflook, kokkels, laurier, mossel, olie, prei, tuinkruiden, ui, venusschelpen, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, groente, groentebouillon, knolselderij, kruiden, majoraan, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Het grote vegetarische kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Food en So Much More:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier: