Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Kreeft met mayonaise
- Ingrediënten:
- citroensap, eidooier, fijne mosterd, grof zeezout, kreeft, laurier, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken: