Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Vol-au-vent (kippenpastei)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignon, citroensap, kip, kruidnagel, laurier, prei, selderij, tijm, ui en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, champignon, droge witte wijn, eidooier, kip, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, slagroom, suiker, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche: