Recept uit Turks kookboek:
Balik çorbasi - Vissoep
- Ingrediënten:
- citroensap, eidooier, laurier, peterselie, saffraan, schelvisfilet, visbouillon en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta: