Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Gans in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, gans, gelatine, gemberpoeder, laurier, peperkorrels, peterseliewortel, suiker, tomaat, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte / azijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroenschil, dille, droge witte wijn, eidooier, knoflook, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, tijm, tomaat, ui, visbouillon, water, witte wijnazijn, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: