Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Rode wijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruin van jus, champignons, foelie, gekruide bouillon, kalfsgehakt, laurierblad, mager rookspek, peperkorrels, peterselie, rode wijn, tijm, tomaat, ui en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, cayennepeper, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olie, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, rode paprika, rode wijn, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Jong a/d kook: