Recept uit Solo Food:
Procureurstoof met rode wijn en laurier
- Ingrediënten:
- bleekselderij, tomaat, knoflook, laurierblaadjes, procureur, rode wijn, ui, verse rozemarijn en vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, salie, specerijen, tijm, tomaat, tomaat in blik, ui, vet, vlees, water, worst, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Solo Food:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Recept uit Jamie's Italie:
Lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie: