Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Rundvlees met uien
- Ingrediënten:
- kaneelstokje, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, pimentkorrels, rode wijn, rode wijnazijn, rundvlees, tomatenpuree, uien, water en zout
- Keuken:
- Grieks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroensap, ei, fond, kalfsbotten, kaneelstokje, knoflook, komijn, lardons, laurierblad, olie, oregano, peterselie, rode wijn, runderbouillon, specerijen, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek: