Recept uit Gevulde deeghapjes:
Pasteitjes met champignons, kaas en ham
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cantal kaas, champignon, eidooier, emmentaler, gekookte ham, sjalot en witte wijn
- Soort:
- hartige hapjes / beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bechamelsaus, bladerdeeg, ei, gehakt, gekookte ham, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, slagroom, spinazie, ui, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Gevulde deeghapjes:
Snack of tussendoortje uit Van piepers tot pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / voorgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit De kunst van het koken: