Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bladpeterselie, boter, ei, gedroogde oregano, gist, kaas, kerstomaat, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, suiker, tomatenpuree, tomatensaus, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Toscane:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier: