Recept uit L'Art de la table:
Gerookte aubergine met mozzarella
- Ingrediënten:
- aubergines, balsamicoazijn, buffelmozzarella, brood, kerstomaat, olijfolie, knoflook, basilicum, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, buffelmozzarella, courgette, ei, gele paprika, kaas, knoflook, kruiden, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, tomatensaus, ui, water, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: