Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, courgette, ei, gehakt, kaas, knoflook, melk, olijfolie, oregano, peper, peterselie, tomaat, ui, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / bijgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Heerlijk simpel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Ontbijt uit Gezond slank met dr. Frank:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: