Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, fruit, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, tomaat, tuinkruiden, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit delicious. magazine - 2013-13:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit Tartaar van het mes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: