Recept uit Keukendagboek 2:
Nigels chocolade-bananencake met basterdsuiker
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, boter, boterham, brood, broodjes, cake, chutney, eend, groenten, kool, mayonaise, merg, olie, paddenstoelen, suiker, vlees en vleesresten
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, citroensap, ei, groente, ketjap benteng manis, knoflook, knoflookpoeder, kool, limoensap, olie, peper, pindakaas, sperziebonen, spitskool, taugé, tomaat, ui, water, zoete indonesische sojasaus, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Minimania:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken: