Recept van I love food & wine:
Stap voor stap Confit de Canard
- Ingrediënten:
- eendenbouten, eendenvet, fijn zout, gemalen koriander, gemalen zwarte peper, laurierblaadjes, nootmuskaat, pekel, knoflook, tijmblaadjes en uienpoeder
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kaneel, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, specerijen, suiker, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten: