Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Paté van Foie Gras "Strassbourg"
- Ingrediënten:
- briochedeeg, cognac, eidooier, ganzenvet, kaneel, kruidnagel, madeira, nootmuskaat, port, foie gras, truffel en varkensfilet
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, broodje, hamburgers, knoflook, koriander, kruiden, melk, olijfolie, paneermeel, specerijen, suiker, tarwe, tarwebloem, ui, vleesvervanger, water, wortel, zetmeel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / nagerecht uit Baru Belanda:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Lunch / snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.:
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bij de koffie uit De koekjesclub:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Ontbijt / bij de koffie uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Klein Stukje Dan:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Mediterraneo:
Recept van De Hippe Vegetarier: