35 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembloemkoolboterbroccolicrème fraîcheeikaasknoflookmelkolijfoliepaneermeelpanna da cucinaparmezaanse kaaspeperslagroomspecerijenspinazieuizoutzuivelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Elicoidali met kaas en room

Ingrediënten:
boter, eierdooier, elicoidali, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, ricotta, room, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Ricotta cheesecake met rozijnen

Ingrediënten:
deeg, eierdooiers, fijne tafelsuiker, fromage frais, bloem, boter, ei, marsala, nootmuskaat, pijnboompitten, polenta, ricotta, sultanarozijnen, vanille-essence en zure room

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Ravioli met spinazie en ricotta

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg, ricotta, room, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Broodschotel met ricotta en rozemarijn

Ingrediënten:
bieslook, ei, meiknolletjes, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, rozemarijn, slagroom, ui, volle melk, witte peper, zout en zuurdesembrood

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Aardappelsoufflé

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, boter, ei, nootmuskaat, ricotta, slagroom en zout

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:

Allymes taart - tâtre des allymes

Ingrediënten:
arachideolie, brooddeeg, crème fraîche, ei, fromage blanc, nootmuskaat, peper, ricotta, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Cannelloni met kaas en spinazie

Ingrediënten:
cannelloni, diepvriesspinazie, ei, mascarpone, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, ricotta, room, tomatenpuree, vetstof en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Strudel di zucchine

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, courgette, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, ricotta, room en taleggio

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde schelpen

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, ei, groentebouillon, grote pastaschelpen, knoflook, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, ricotta, room, saffraanpoeder, spinazie, tomatensaus in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, eiwit, kaas, melk, nootmuskaat, peper, slagroom en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made 1 notitie

Lunch / bijgerecht uit Home made:

gegratineerde pompoentjes

Ingrediënten:
cayennepeper, crème fraîche, ei, kaas, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder en pompoen

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Hartige taart met snijbiet

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, eieren, feta, filodeeg, kaas, knoflooktenen, nootmuskaat, olijfolie, peper en zout, room, snijbiet en spinazie

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Aardappeltaart uit de vallei van de Bruche

Ingrediënten:
aardappelen, ei, kaas, knoflook, nootmuskaat, peper, peterselie, slagroom, zonnebloemolie en zout

Soort:
hartige taart / aardappelgerecht / vegetarisch
Haal meer recepten op...